Gå til innhold
Tenåringselever som samarbeider i klasserommet
itslearning 22. november 20192 min lesing

7 trinn for bruk av Google Apps i en læringsplattform

Oversettelse generert av en AI-oversettelsestjeneste

Når du skal velge en digital læringsplattform for din organisasjon, er det viktig å ta hensyn til teknologien dere allerede bruker i klasserommet. For mange skoler er Google Apps et viktig verktøy for elevene når de skal gjøre oppgaver, dele dokumenter og kommunisere med klassekamerater og lærere.

Sammen med den rette læringsplattformen, for eksempel itslearning, kan Google Apps være en suksessfaktor for å øke mulighetene for kommunikasjon, deling, samarbeid og vurdering av elevenes arbeid, samt bidra til økt effektivitet i og utenfor klasserommet.

Her er 7 trinn for bruk av en læringsplattform med Google Apps:

 

1. Velg en læringsplattform som kan integreres med andre verktøy.

En fleksibel læringsplattform bør integreres sømløst med de beste verktøyene og appene du bruker i klasserommet og i hele organisasjonen, inkludert Google Apps, Office365 og ledende digitale verktøy for utvikling og analyse av organisasjonens arbeid (strategiske informasjonssystemer).

2. jobbe med det innholdet du har

Når du bruker en læringsplattform med et sentralt innholdsstyringssystem, kan du importere alt eksisterende innhold fra Google Apps til et organisert bibliotek i plattformen. Tagg innholdet med nøkkelord, læringsmål, emner og annet for å gjøre det raskt og enkelt å søke.

3. Integrere oppgaver med mulighet for samarbeid

Ta i bruk Googles samarbeidsfunksjoner ved å la studentene kommentere dokumenter eller bidra til en felles presentasjon. Du kan også gi tilbakemeldinger direkte i Google-filer uten å forlate læringsplattformen.

4. Holde undervisningsmaterialet oppdatert

Med over fem millioner åpne læringsressurser for dine føtter kan du blande eksisterende innhold med nye oppdateringer for å holde undervisningen oppdatert og aktuell hele året.

5. legg til læringsmål direkte knyttet til oppgaver i læringsplattformen.

Ved å bruke en læringsplattform med omfattende vurderings- og evalueringsfunksjoner kan du enkelt knytte innhold og oppgaver til nasjonale kunnskapskrav for å måle og vurdere elevenes fremgang, uavhengig av hvordan de viser eller sender inn arbeidet sitt.

6. måle suksess og utvikling og identifisere forbedringsområder

Ved å integrere Google Apps med en læringsplattform med utvidede rapporteringsfunksjoner kan du se utover vurderingsoversikten i emner for å dokumentere fremgang og forbedringsbehov over tid.

7. Utnytt mulighetene til å jobbe hvor som helst og når som helst.

Få tilgang til alle undervisningsressursene hvor som helst og når som helst med en læringsplattform med full mobilfunksjonalitet. Uansett hvilket personlig arbeidsverktøy du og elevene bruker, kan dere koble dere til digitale læringsressurser også etter at timen er over.

RELATERTE ARTIKLER