Gå til innhold
Skoletid-podcasten spilles inn i studio.
Leslie Ahern 18. mai 20223 minutter å lese

Datasikkerhet og en god supportpakke er avgjørende når du velger LMS.

Oversettelse generert av en AI-oversettelsestjeneste

Vi hadde gleden av å spille inn en podcast med Dr. John Dynes, divisjonssjef i MKC Training, på BETT-festivalen i 2022. Han forklarte hvorfor det er avgjørende å velge et sikkert LMS (Learning Management System) med en god supportpakke.

Lytt til podcasten med Dr. Dynes

 

MKC Training er et datterselskap av MidKent College og ble opprettet som en del av en 30-årig OPS-kontrakt (offentlig-privat samarbeid) for å levere kompetanse og kvalifikasjoner innen bygg og anlegg, ingeniørfag og helse og sikkerhet til Royal School of Military Engineering. MKC Training tilbyr en blanding av digital og fysisk opplæring i verdensklasse til både kommersielle og forsvarsrelaterte markeder i offentlig og privat sektor.

Vi ville ikke ha kommet dit vi er uten itslearning - støttepakken deres er fantastisk!"

Dr. John Dynes, MKC Training

Prosessen for valg av LMS

Da MKC Training bestemte seg for å satse på kommersielt arbeid, mente de at det var avgjørende å ha sitt eget dedikerte læringsplattformsystem. Derfor tok de seg god tid og undersøkte 16 LMS-plattformer grundig - og gjennomførte intervjuer for å finne ut hvilke som best oppfylte kriteriene deres.

Dr. Dynes beskriver prosessen slik: "Det var et ganske langt prosjekt. Vi snevret det inn til to og fikk resten av toppledelsen til å stille spørsmål til representanter for plattformene - itslearning kom best ut."

"MKC Training er akkreditert for cybersikkerhet, så det var avgjørende at et LMS var i full overensstemmelse med alle våre cybersikkerhetsbehov. itslearning er sertifisert etter en av de mest anerkjente internasjonale standardene for informasjonssikkerhet: ISO 27001."

Støtte fra itslearning

itslearning gir skreddersydd støtte til implementeringen av MKC Training i form av en kundeansvarlig, en pedagogisk konsulent og en teknisk integrasjonskonsulent. Sistnevnte hjelper dem med å integrere verktøyene i itslearning, slik at de får en sentral tilgang til alle de digitale verktøyene. Sammen med Dr. Dynes har de utviklet en opplæringsplan for MKC Training.

Dr. Dynes legger til: "Vi har våre egne dedikerte læringsteknologer - som skaper og muliggjør innhold - men det har vært veldig nyttig for oss å få hjelp til å legge det inn på plattformen for å få det beste ut av det."

"Relasjon var ikke et av kriteriene for utvelgelse, men etter hvert som vi gikk videre, ble det åpenbart at det var viktig. itslearning reagerer raskt med det vi trenger - det er nøkkelen til hvordan vi opererer - den dynamiske fleksibiliteten. Det er virkelig en suksess! Supportpakken du får når du registrerer deg på itslearning , er uten sidestykke. Det er virkelig en fordel."

Implementeringsprosessen

Fase én av implementeringsprosessen - opplasting av intern lederopplæring til itslearning - er fullført. "Det første vi gjorde, var å laste opp all etter- og videreutdanningen vår for å gjøre de ansatte kjent med plattformen og skape begeistring for hva de kan gjøre med sine egne kurs."

Fase to, som er i gang, består i å redesigne kurs for det kommersielle markedet innenfor plattformen. "Dette vil gjøre det mulig for oss å bruke en kombinasjon av fjernundervisning og direkte interaksjon - en blanding av synkron og asynkron læring, noe som gjør at vi kan gjøre mye mer", forklarer Dynes. "De som jobber med den kommersielle leveransen vår, er ivrige etter å bruke itslearning. De har sett fordelene med det - de har sett hvor effektivt og nyttig det kommer til å bli."

Personalets reaksjoner så langt

"Vi er i en tidlig fase, men de ansatte har reagert svært positivt så langt. Som med alle endringer vil man alltid møte litt motstand når man prøver et nytt system. Det handler om at folk må venne seg til en ny plattform, og det gjør de veldig raskt."

"En av de viktigste fordelene var at alle opplæringsøktene ble tatt opp. Jeg er ikke tekniker, men for å demonstrere hvordan det hele fungerer, brukte jeg videoene til å lage min egen opplæringspakke og sette sammen en itslearning fag . Jeg synes plattformen var enkel å bruke. Hvis jeg kan gjøre det, kan alle gjøre det."

skjermbilde av plattformen itslearning .

Ovenfor er et skjermbilde fra Dr. Dynes' itslearning fag .

Råd til andre institusjoner

John understreker: "Du investerer i et selskap og deres kompetanse. Begge organisasjoner må jobbe svært effektivt sammen. Sørg for at du har et godt forhold til teamet, og at støtten du får, er det du trenger for å ta organisasjonen din dit du vil. Sørg for at du får en virkelig god supportpakke. Du trenger det, og supportpakken gjennom itslearning er fantastisk!"

For mer informasjon om MKC Training: www.mkctraining.com

RELATERTE ARTIKLER