Gå til innhold
itslearning-hvit-tekst-oransje-boks

 

BESØK OSS PÅ
NORDISKA SKOLLEDAR KONGRESSEN

19. - 20. mars, 2024 - Svenska Mässan, Mässans gata/Korsvägen, Göteborg

Träffa itslearning teamet

itslearning SETT

Her kan ni möta våra erfarna pedagoger och engagerade kundansvariga för att lära er mer om itslearnings lärplattform. Utforska hur vår lösning kan berika just er verksamhet. Vi finns här för att svara på era frågor och dela med oss av vår kunksap.

Les mer om mässan > 

Systematisk kvalitetsarbeid & analyse

Ved hjelp av itslearning utökade rapporter kan skolledare och huvudmän få värdefull information till stöd för det systematiska kvalitetsarbetet. Kom og lyssna på vår pedagog Johan Busck berätta mer om analysverktyg samt visa konkreta exempel på skräddarsydda rapporter åt ledningsgrupper.

Foreläsningen kommer til å äga rum under lunchen den 19 mars 12:45 - 13:05 i konferenshall H1. Deltagare kan ta med seg sin lunchtallrik och äta under tiden de lyssnar. 

Johan Busck
itslearning pedagog

JOHAN BUSCK

Johan er en itslearning-pedagog med lang erfaring av digitale verktøy og digital undervisning. Johan har en bakgrund som matematik-och idrottslärare inom grundskolan och förutom i Sverige utbildar Johan även i Finland och Danmark.

Aktuelt hos itslearning nu

gdpr-its
BLOGGEN

Integritetsskydd:
Hur itslearning skyddar era uppgifter

Som europeisk LMS-leverandør er vi vant til å ta hensyn til dataintegritet i alt vi gjør. Datasekretess og sikkerhet er alltid med i alle beslutninger vi tar. I dette blogginlägget kan du lese mer om hvordan itslearning jobber med GDPR og datasikkerhet. 

KUNDHISTORIA

Träning, Tävling, Lärande: Aspero Idrottsgymnasium

Utforska Aspero gymnasiums smarta användning av itslearnings lärplattform, planeringsverktyg och avancerade rapporter.

På deras tre skolor med 815 elever, varav många är borta på träning eller tävling, är tillgänglighet och konsekvens avgörande. Gjennom å opprettholde gemensamma arbetsmetoder och dokumentation strävar Aspero efter att inte bara erbjuda en enhetlig utbildning, utan också att säkerställa att eleverna får samma kvalitet på undervisningen, även när de är engagerade i idrottsaktiviteter. 

aspero