Gå til innhold
2 elever på videregående skole som ser på en bærbar datamaskin ute på skolens område.
itslearning 27. september 20211 min lesing

Nye læreplaner og digitale læremidler for videregående opplæring

Oversettelse generert av en AI-oversettelsestjeneste

I selvlæringen kan læreren på videregående skole og eleven se de enkelte målene og modulene i LOPS 2021 allerede nå. Læreren finner de enkelte målene og modulene direkte i selvlæringen. Eleven kan se målene for modulen og vet hvilke kriterier han/hun vil bli vurdert etter. Selvlæringen inneholder alle nasjonale OPS-er og det lokale innholdet i klientene.

Bibliotek med åpent læringsmateriell

Læringsmateriell fra det åpne læremiddelbiblioteket for alle utdanningsnivåer har blitt lagt inn i selvlæringsbiblioteket. Alt fremtidig materiale vil bli indeksert på en oppdatert måte i selvlæringsbiblioteket. Læreren søker etter materiale etter søkeord eller læringsmål. Læringsmaterialet kobles automatisk til læringsmodulen i selvlæringsbiblioteket fag. Andre åpne læremidler i selvlæringsbiblioteket er Finna.fi, Wiki-Library og Gooru.

Digitale læremidler fra Edustore

Lisensiert læringsmateriell kjøpt gjennom Agency kan legges til modulene i selvlæringen. Læringsmaterialet knyttes automatisk til modulen i selvlæringen fag.

Digitale læremidler anskaffet på andre måter

Lisensiert læringsmateriell som er kjøpt fra forlag, kan legges til i moduler innen selvlæring. Dette gjøres i samarbeid med kunden og forlaget. Læringsmaterialet kobles automatisk til modulen i selvlæringen fag for distribusjon til studentene.

Om selvlæring

Vi bruker teknologi for å forbedre undervisningen slik at elevene kan utnytte sitt potensial. Læringssentrert selvlæring knytter sammen og forbedrer undervisnings- og læringsprosessene. Resultatet er engasjerte elever, fornøyde lærere og bedre resultater. Vi betjener millioner av brukere over hele verden. 

RELATERTE ARTIKLER