Gå til innhold
Leslie Ahern 12. april 20211 min lesing

ROC Midden Nederland velger itslearning

Oversettelse generert av en AI-oversettelsestjeneste

Vi er stolte av å kunngjøre at ROC Midden Nederland har valgt itslearning som utdanningspartner.

ROC (regionalt utdanningssenter) Midden Nederland og itslearning har inngått en partnerskapsavtale for en periode på åtte år. itslearning vil bli tatt i bruk på alle yrkesskoler, voksenopplæringsinstitusjoner og bedriftsopplæringsprogrammer. Partnerskapet omfatter en trinnvis implementering av læringsplattformen, opplæring av ansatte og support.

"Jeg er svært stolt over at itslearning er valgt som LMS for ROC Midden Nederland. itslearning oppfyller kriteriene deres på en svært god måte, noe vi ser oftere og oftere på ROCs. Vi er fornøyde med det konstruktive samarbeidet med ROC Midden Nederland.
Quirijn Hamel, direktør for itslearning Nederland BV

 

Studentenes suksess

itslearning vil bli den sentrale nettbaserte læringsplattformen for ROC Midden Nederland, med støtte for alle former for utdanning - fra klasseromsundervisning kombinert med IKT-komponenter (blended learning) - til fullstendig nettbasert utdanning. I årene som kommer, vil itslearning være en viktig bærebjelke for at ROC Midden Nederland skal kunne nå sitt utdanningsmessige mål: at studentene skal lykkes!

 

itslearning og fagskoler

Plattformen itslearning har blitt et populært LMS-valg for yrkesfaglige utdanningsinstitusjoner. En rekke anerkjente nederlandske fagskoler har brukt itslearning i flere år, blant annet Graafschap College, Noorderpoort, Curio, Hoornbeeck og Aeres.

 

Om ROC Midden Nederland

ROC Midden Nederland har 1 750 ansatte og tilbyr utdanning til ca. 18 000 studenter. Det regionale utdanningssenteret består av 13 fagskoler, VAVO Lyceum (en voksenopplæringsinstitusjon) og bedriftsopplæringssteder i Utrecht, Amersfoort og Nieuwegein. For mer informasjon, se: ROC Midden Nederland

Vil du vite mer om implementeringen av ROC Midden Nederland? Ta kontakt med oss.

RELATERTE ARTIKLER