Gå til innhold
Britannica-banner
Mauricio Romero, itslearning 9. mars 20232 min lesing

Skap en sømløs opplevelse med itslearning og Britannica-integrasjonen.

Oversettelse generert av en AI-oversettelsestjeneste

Integrasjonen mellom itslearning og Britannica er basert på Learning Tools Interoperability (LTI) Deep Linking-standarden. Dette gjør det mulig for brukerne å få tilgang til Britannicas innholdsbibliotek ved hjelp av Single Sign On, søke etter relevante artikler, forhåndsvise resultatene og enten lenke til eller bygge inn innholdet i planleggingsverktøyet itslearning .

I tillegg til disse funksjonene på itslearning kan brukerne også dra nytte av Britannicas differensierings- og oversettelsesverktøy og store kunnskapsbase. Denne integrasjonen gjør det mulig for lærere å kombinere de kraftige funksjonene i Britannica med de innovative funksjonene for digital leksjonsplanlegging og stillasbygging i itslearning, noe som skaper en sømløs opplevelse for både lærere og elever.

"Vi er glade for å bli integrert med itslearning , da vi tror at denne kombinerte tilnærmingen mellom plattformverktøy og innholdstilbud vil gi den beste brukeropplevelsen."

Emma Lamb, Head of UK Sales, Britannica.

 

"Vi er glade for å kunne tilby en enestående pedagogisk opplevelse for både lærere og elever gjennom partnerskapet mellom Britannica og itslearning, som gir en unik og sømløs læringsreise."

Jordan Capel, Head of Sales, itslearning UK.

 

Om Britannica

Britannica School er en siterbar, nettbasert læringsressurs som lærere og elever stoler på. Informasjonen i Britannica School er tilpasset den nasjonale læreplanen, oppdateres daglig og omfatter en rekke medier, inkludert video, bilder og lyd. Den er kuratert og kontrollert av profesjonelle redaktører, og er en uunnværlig digital ressurs for læring og undervisning.

Britannica School gjør digital læring mer tilgjengelig enn noensinne, med muligheten til å søke etter emner, finne biografier, utforske verdensatlaset, sammenligne statistisk informasjon mellom ulike land og oppdage interaktive ressurser. Det store utvalget av tilgjengelige ressurser gjør det enkelt for lærere å imøtekomme ulike behov, enten skolen har et mangfoldig elevgrunnlag, blandede klasser eller oppmuntrer til prosjektbasert læring.

Britannicas digitale tjenester tiltrekker seg mer enn 6 milliarder årlige sidevisninger og 130 millioner brukere hver måned, og de betjener 150 millioner studenter i 156 land og på 16 språk. Selskapet har hovedkontor i Chicago.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du besøke Britannica Education UK og følge Britannica på Facebook, Twitter og Instagram.

Om itslearning

itslearning er et skybasert Learning Management System (LMS). Det er den ultimate løsningen for lærere som ønsker å forbedre studentenes opplevelse av nettbasert, blandet læring og klasseromsundervisning.

Med itslearning kan du enkelt opprette og administrere digitalt fag innhold, oppgaver og vurderinger. Og med funksjoner som kommunikasjonsverktøy, karakterbøker og analyser har du alt du trenger for å følge med på elevenes fremgang og engasjement, alt i én og samme løsning. Enten du er lærer, administrator eller elev, er itslearning det perfekte valget for alle som ønsker å ta utdanningen til neste nivå.

itslearning er utviklet spesielt for undervisning og brukes av millioner av elever og lærere over hele verden. Selskapet har hovedkontor i Bergen, Norge, og kontorer i 8 land. Siden 2019 har itslearning vært en del av Sanoma Group.

RELATERTE ARTIKLER